İnstagram Keşfet Alakasız

İnstagram Keşfet Alakasız

İnstagram keşfet alakasız şekilde paylaşımlar yapabilir ve karşınıza ilgilenmediğiniz içerikler çıkabilir. Karşınıza ilgilenmediğiniz ve beğenmediğiniz içerikler bazı durumlarda çıkabilir. Bu yüzden yapmanız gereken beğendiğiniz içeriklere göz atmak ve bunları değiştirmektir. Aynı zamanda arama kısmını sildiğinizde ve İnstagram’a baştan giriş yaptığınızda bu kısım yenilenir. İnstagram keşfet kısmını yenilemek adına tekrar bir ilgilendiğiniz bölüm oluşturmak fayda sağlar.

Daha çok ilgilendiğiniz kısımların karşınıza çıkması adına neyi beğendiğinizi kontrol etmelisiniz. Yalnızca beğendiğiniz değil arama yaptığınız konular da keşfet kısmını oluşturmaya nedendir. İnstagram keşfet kısmını oluşturan bu içerikler yaygın şekilde en beğendiklerinizden oluşur. Ancak bazen hata oluşması nedeniyle beğenmediğiniz içeriklerin de karşınıza çıkması normaldir.

İnstagram keşfette beğenmediğiniz içeriklerin karşınıza çıkması durumunda arama ve beğenme kısmını kontrol etmelisiniz. Beğendiğiniz ve arama yaptığınız kısımlar bu şekilde sizin tercihinize göre belirlenir. Aynı zamanda İnstagram’da daha fazla içerikle karşılaşmak adına bu bölümü belirli aralıklara düzenleyebilirsiniz. Alakasız içeriklerden ziyade daha çok kendi tarzınıza uygun bir keşfet kısmı oluşturabilirsiniz.

Keşfet kısmını kendi tarzınıza uygun olarak oluşturarak daha renkli bir keşfet oluşturabilirsiniz. Bu bölümde daha verimli ve uzun zaman geçirmek adına kendi beğeni zevkinize göre oluşturmalısınız. Beğenilerinize göre oluşturduğunuz keşfet kısmı sizin daha keyifli bir İnstagram süreci yaşamanızı sağlar. Bu kısımda beğendiğiniz içerikler, ilgilendiğiniz bölümler olmalıdır. Yalnızca gündem değil sizin de kendi tarzınızı yansıtan içerikler çıkmalıdır.

İnstagram Keşfet

İnstagram keşfet neye göre oluşur ve neden İnstagram keşfet alakasız içerikler gösterir merak ediliyor. Bazı durumlarda İnstagram keşfette hiç ilgilenmediğiniz konularla ilgili paylaşımlar görebilirsiniz. Oysaki İnstagram keşfet tamamen sizin kendi tarzınıza uygun bir şekilde paylaşımlar bırakır.

Bu paylaşımlar hem sizin daha verimli hem de daha keyifli bir keşfet gezintisi yapmanızı sağlar. Keşfette çok fazla zaman harcayan kullanıcılar bu kısmın yenilenmesini ve sorunsuz olmasını ister. Keşfet kısmında alakasız içerikler çıkması orada zaman geçirmenizin önüne geçebilir. Aynı zamanda bu kısımda daha çok ilgilendiğiniz konuların yer alması gerekir. Eğer alakasız paylaşımlar çıkarsa arama ve beğeni yaptığınız paylaşımları kontrol etmelisiniz.

İnstagram Keşfet Düzenleme

İnstagram keşfet düzenleme yapmak isteyen kullanıcılar bu kısmı kendi zevkine göre tasarlayabilir. Bu kısımda tamamen kendi zevkiniz olmalı ve İnstagram keşfet alakasız paylaşımlarda bulunmamalıdır. Alakasız paylaşımların önüne geçmek adına tamamen kendinize yönelik paylaşımlar yapmakta fayda vardır. Kendi tarzınıza ve beğendiğiniz içeriklere göre paylaşım yapmak oldukça avantaj sağlayan bir işlemdir.

Geri